بعد از خبر رونمایی از فیلم مست عشق که درمورد شمس و مولانا بود، در تاریخ 2 مهر 98 دو مرجع تقلید با ساخت این فیلم مخالفت کردند.
آیت الله مکارم شیرازی و آیت الله نوری همدانی ساخت فیلم و سریال درباره شمس تبریزی و مولانا را جایز نداستند. آیت الله نوری همدانی در پاسخ به نامه طلاب در این مورد نوشتند: این دونفر نامبرده از اعیان صوفیه می باشند و ما برای این مطلب مدارک مقتضی از کتابهای خودشان داریم.اساسا فرقه صوفیه یکی از فرقه های ضاله و مضله می باشند که با تشکیلات قطب سازی و مرشد بازی به جنگ اسلام ناب که اسلام قرآن واهل بیت(ع) است آمده اند و حضرت صادق(ع) درباره صوفیه فرموده اند انهم اعدائنا یعنی آن ها دشمنان ما هستند.ترویج آن ها به هر شکلی باشد جایز نمی باشد و حرام است.

مست عشق فیلمی سینمایی به کارگردانی حسن فتحی است که محصول مشترک دو کشور ایران و ترکیه میباشد.
این فیلم بخشی از زندگی مولانا و شمس تبریزی طی سالهای ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری میباشد. در این فیلم سید شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی، پارسا پیروزفر در نقش مولانا و دو هنرمند محبوب ترک، بنسو سورال در نقش مریم و هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون، دختر مولانا به ایفای نقش پرداختهاند.

هشدار حسن فتحی به شبکههای ماهوارهای پخش کننده “مست عشق”
«تهیه کننده ایرانی فیلم باید پاسخگوی این پرسش باشند که چرا علیرغم هشدارهای مکرر بنده، مدیر تولید، مدیر فیلمبرداری و تنی از بازیگران و همکاران ترک و ایرانی مبنی بر اجتناب از اعتماد مفرط و یکسویه به طرف تُرک، این تذکرات را جدی نگرفتند تا حدی که طرف تُرک بخود اجازه داد تا راش های فیلم را نه تنها گروگان گرفته، بلکه خلاف اصول حرفه ای بدون اطلاع کارگردان و تدوینگر کار، اقدام به تدوین ناشیانه و آماتوری فیلم و بر خلاف توافق مکتوب شده طرفین جهت ساخت یک فیلم سینمایی، آن را تبدیل به یک سریال چند قسمتی کند!»
«جناب تهیه کننده چرا زمانی که طرف تُرک از طریق یکی از افراد رسانه ای خود در ایران، بیانیه موهن و سراپا دروغی را منتشر کرد و در آن به کذب ادعا کرد، فیلمبرداری این فیلم شانزده هفته طول کشیده، اسناد تعداد جلسات فیلمبرداری را ارائه نکردید تا بر همگان معلوم شود چیزی بیش از حداکثر ٥٢ جلسه فیلمبرداری نداشته ایم. یعنی به مدت هشت هفته نه شانزده هفته و طرف ترک حتی روزهایی را که بدلیل ناتوانی در فراهم کردن لوکیشن تعطیل اعلام کردند، به رندی و بی انصافی به اسم گروه ایرانی گره زدهاند؟»
«جناب فرهاد توحیدی و من در مقام نویسندگان فیلمنامه و همچنین بنده در مقام کارگردان و سازنده این فیلم با توجه به مرارت ها و سختی هایی که برای ساخت یک اثر فاخر و درخشان سینمایی کشیده ایم، تا زمان اعاده کامل حقوق هنری و معنوی این اثر، پیگیر دعاوی بحقه خود از طریق مراجع حقوقی و کیفری و فرهنگی ترکیه و ایران خواهیم بود. در ضمن به صاحبان شبکه ماهوارهای (نام این شبکه نزد ما محفوظ است) و هر شبکه تلویزیونی دیگری توصیه میکنم تا زمان صدور حکم قطعی دستگاه قضایی کشورترکیه در این فقره، از هر گونه مشارکتی با طرف ترک که صاحب تنها حدود ٣٠ درصد فیلم است، جداُ خوداری کنند، و علاوه بر پرهیز از عواقب قضایی و قانونی، لعن و نفرین ابدی عاشقان شمس و مولانا در ایران و ترکیه و سراسر جهان را برای خود نخرند!»